Διασωληνωμένοι δύο τραυματίες από την έκρηξη σε εκκοκκιστήριο στον Παλαμά Καρδίτσας – Νοσηλεύονται άλλοι δύο

Σε σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Καρδίτσας οι 2 από τους 4 εργαζόμενους που τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη σε εκκοκκιστήριο βάμβακος στον Παλαμά Καρδίτσας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι δύο τραυματίες διασωληνώθηκαν για την καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων που φέρουν στο πρόσωπο, στα χέρια και την πλάτη. Μάλιστα γίνονται ενέργειες προκειμένου να μεταφερθούν εντός της ημέρας σε Μονάδα εγκαυμάτων, σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής καταγωγής και έναν 55χρονο κάτοικο Παλαμά.

Για νοσηλεία παραμένουν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας κι οι άλλοι δύο εργαζόμενοι (54 και 58 ετών) που τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη που τους προκάλεσε εγκαύματα στο σώμα τους.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, σε εκκοκκιστήριο στο δρόμο Παλαμά- Ιτέα Καρδίτσας, κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης μηχανήματος, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γίνει επιδιορθώσεις  και δεν είχε γίνει ακόμη η σύνδεσή του με τον λέβητα. Ωστόσο η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από την έκρηξη ξέσπασε πυρκαγιά σε βαμβάκι, που ευτυχώς δεν πήρε έκταση καθώς υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Π.Υ. που έσπευσε στο σημείο με 7 οχήματα και 14 άντρες από την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και την Λάρισα, θέτοντάς την υπό έλεγχο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος