Στους δρόμους κατεβαίνουν οι συνταξιούχοι για μια ακόμη φορά διεκδικώντας αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης. Για την κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί σε πανελλαδικό επίπεδο και θα πραγματοποιηθεί στος 20 Μαρτίου στην Αθήνα και περιλαμβάνει πορεία προς το Μαξίμου πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας Πανθεσσαλικη σύσκεψη των συνταξιούχων Σωματείων.

Το παρόν στην Πανθεσσαλικη σύσκεψη έδωσαν μεταξύ άλλων και οι οκ. Χρ. Κολοβός πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ ομε τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος ΙΚΑ, Γ. Σκιαδιώτη, οι οποίοι πραγματοποιούν περιοδείες σε όλη την επικράτεια εν όψει της πανελλαδικής κινητοποίησης της 20ης Μαρτίου.

Η κατάσταση των συνταξιούχων χειροτερεύει κάθε μέρα, ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι των πανελλαδικών οργάνων των συνταξιούχων, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού ή ηττοπάθειας. “Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με κινητοποιήσεις και δηλώνουμε ότι δεν θα περιορίσουμε τις ανάγκες μας στα σχέδια της κυβέρνησης αλλά και όσων προσαρμόζουν τα πράγματα στην πολεμική οικονομία για να αυξήσουν τα κέρδη τους” κατέληξαν οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος