Διακοπές υδροδότησης στη Λάρισα

Διακοπές υδροδότησης σε διάφορα σημεία της πόλης της Λάρισας προγραμματίζει για αύριο, Πέμπτη 25 Απριλίου, η Δ.ΕΥ.Α..

Συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα από 9 το πρωί έως στις 2 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στις οδούς: Κουμουνδούρου (από Ανθίμου Γαζή έως Παπαναστασίου), Περραιβού καιΑνθίμου Γαζή (από Αθανασίου Διάκου έως Κουμουνδούρου η αριστερή πλευρά). Επίσης, για το χρονικό διάστημα από 9:00 έως 12:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην οδό Ιλάρχου Σαρίμβεη (από Σκιάθου έως Λάτσιου Ιωάννη).

Συγχρόνως, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας, ενημερώνει ότι οι εργασίες αντικατάστασης συμβατικών υδρομέτρων με ψηφιακά υδρόμετρα, που διαθέτουν ενσωματωμένη διάταξη μετάδοσης δεδομένων, συνεχίζονται και ξεκινούν και στην περιοχή του Αγίου Αχιλλείου. Συγκεκριμένα, οι εργασίες στη συνοικία του Αγίου Αχιλλείου προγραμματίζονται να ξεκινήσουν το Σάββατο 27 Απριλίου και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Προβλέπεται να αντικατασταθούν παλαιά υδρόμετρα σε περιοχές που έχουν εκσυγχρονιστεί τα δίκτυα ύδρευσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των σχετικών εργασιών αντικατάστασης των υδρομέτρων κάθε οικοδομής, όπως προειδοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α.Λ., θα χρειαστεί να γίνουν διακοπές υδροδότησης διάρκειας λίγων λεπτών έως μίας ώρας το μέγιστο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος