Δεκαοχτώ νέα κρούσματα σε Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα και Σκιάθο

Δεκαοχτώ νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν συνολικά σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Σκιάθο, σύμφωνα με την ειδική συντονιστική ομάδα που συστήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης της covid-19.

Η κατανομή των κρουσμάτων έχει ως εξής:
Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 9 νέα κρούσματα Covid -19. Όλα τα κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (05/10/2020)-(16/10/2020) και προέκυψαν εφτά κατόπιν ιχνηλατήσεως και δύο κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid -19. Τρία κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (13/10/2020)-(17/10/2020) και εξετάστηκαν δύο στο Γ.Ν. Λάρισας και ένα στο Π.Γ.Ν. Λάρισας ενώ 4 ακόμη κρούσματα προέκυψαν κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικά εργαστήρια δύο από τα οποία προέρχονται από τη συρροή κρουσμάτων σε αθλητικό σωματείο της Ελασσόνας, ένα χωρίς ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και ένα κατόπιν επαφής με κρούσμα άλλης γεωγραφικής περιοχής.

Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19. Εξετάστηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας.

Στην περιοχή της Σκιάθου καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19. Εξετάστηκε στο κέντρο υγείας του νησιού κατόπιν συμπτωματολογίας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ