Δεκάδες χιλιάδες εμπειρίες Χριστουγέννων στον Μύλο των Ξωτικών

Και αυτό το τριήμερο, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και αλλοδαποί απόλαυσαν τις μαγικές και όμορφες στιγμές τους στον 14ο Μύλο των Ξωτικών!
Από όλη την Ελλάδα και από τις βαλκανικές χώρες, οι επισκέπτες κάθε ηλικίας μαγεύτηκαν από το πιο όμορφο παραμύθι που για 14η χρονιά φιλοξενείται στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, στα Τρίκαλα.

Δεκάδες χιλιάδες εμπειρίες Χριστουγέννων στον Μύλο των Ξωτικών


Στο κέντρο της Ελλάδας, το φωτεινό χαμόγελο, η διασκέδαση, η ψυχαγωγία, το κρυμμένο παιδί που υπάρχει μέσα μας, γίνονται μαγική σκόνη με το ραβδί της Τίνκερμπελ και περιπλανώνται στον Αη Βασίλη, στον Πίτερ Παν, στον κάπτεν Χουκ!
Τα Χαμένα Παιδιά συντροφιά με τα Ξωτικά, περνούν Χριστούγεννα στη Χώρα του Ποτέ και απολαμβάνουν στιγμές ομορφιάς και ξεγνοιασιάς. Μαζί τους ζούμε την περιπέτεια, σε μια ονειρεμένη πολιτεία χαράς.

Δεκάδες χιλιάδες εμπειρίες Χριστουγέννων στον Μύλο των Ξωτικών

Ειδικά αυτό το τριήμερο 12-14 Δεκεμβρίου 2025, οι 25 χορωδίες με τις 3 Πανελλήνιες Συναντήσεις Χορωδιών, οι πολιτιστικοί σύλλογοι από Μακεδονία, νησιά και Θεσσαλία με τις Γιορτές Παράδοσης, τα πάρτι, τα νεανικά μουσικά σχήματα, ο χορός, το κέφι, το θέατρο, οι δωρεάν δραστηριότητες, οι εθελοντικές δράσεις, χάρισαν στιγμές αξέχαστες και εμπειρίες ανεπανάληπτες.

Δεκάδες χιλιάδες εμπειρίες Χριστουγέννων στον Μύλο των Ξωτικών


Όσοι έφτασαν στα Τρίκαλα με σχεδόν 500 λεωφορεία και με πλήθος ιδιωτικών οχημάτων από την Πελοπόννησο μέχρι τη Θράκη και νησιά, από Αλβανία, Σερβία, Β. Μακεδονία, Βουλγαρία, Τουρκία, αλλά και Γαλλία, έζησαν στιγμές ονειρεμένες!

Όλη την εβδομάδα που διανύουμε, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται, οι εκπλήξεις ξεπροβάλλουν σε κάθε γωνιά, η αγάπη για αξέχαστα Χριστούγεννα εμπνέει…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος