Ηλεκτρονικά θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στον Δήμο Ελασσόνας οι επαγγελματίες της εστίασης (καφέ, εστιατόρια κ.α ), ώστε να τους χορηγηθεί προσωρινή άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου, μετά την επανεκκίνηση της εστίασης εκ νέου στις 3 Μαΐου.
Προκειμένου να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες λόγω των αργιών και των μέτρων που αφορούν την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων τους, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στους χώρους αυτούς, καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr και στο e-mail που θα δηλώσουν θα τους αποσταλεί από την υπηρεσία ηλεκτρονικά και η προσωρινή άδεια χρήσης.
Ο Δήμος Ελασσόνας το επόμενο διάστημα, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, θα προβεί και σε σημαντική μείωση των τελών τραπεζοκαθισμάτων, ώστε να ενισχυθεί ο κλάδος της εστίασης, που όλο αυτό το διάστημα έχει πληγεί σημαντικά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος