Δ. Αγιάς: Την ερχόμενη Δευτέρα η διανομή ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ» θα γίνει τη Δευτέρα 27/09/2021, από τις 8:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ», στον Δήμο Αγιάς.

Θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα ανάλογα με τη σύσταση του νοικοκυριού της κάθε αίτησης: βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, φέτα, γραβιέρα, αλεύρι , ελαιόλαδο, μακαρόνια, ρύζι, φακές, φασόλια, φρυγανιές, μέλι ανθέων, πατάτες, καρότα, οδοντόβουρτσα, σκόνη πλυσίματος, σαμπουάν, σαπούνι και αφρόλουτρο.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει, και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων
Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή συνωστισμού.
2. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος