Χρυσά και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν αθλητές και αθλήτριες του ΑΟ Ξυλορακέτας Λάρισας

Με χρυσό μετάλλιο για την πρώτη θέση στην κατηγορία των Μικτών Τετράδων, καθώς και 2 μετάλλια, χρυσό για την πρώτη θέση και με χάλκινο για την τρίτη θέση στην κατηγορία των Μικτών Δυάδων επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ.Λάρισας), από την 2η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Beach Racket) 2022, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 09 – 10 Ιουλίου 2022, στην Κουρούτα Αμαλιάδας.Χρυσά και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν αθλητές και αθλήτριες του ΑΟ Ξυλορακέτας Λάρισας
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν: Αικατερίνη Μπουλασίκη, Αικατερίνη Κυριακοπούλου με συναθλητές Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, Φίλιππο Μαρκολέφα στην κατηγορία των Μικτών Τετράδων, Αικατερίνη Μπουλασίκη με συναθλητή τον Κων/νο Κωστόπουλο στην κατηγορία Μικτών Δυάδων και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν: Αικατερίνη Κυριακοπούλου με συναθλητή τον Φίλιππο Μαρκολέφα στην κατηγορία Μικτών Δυάδων.
Το πρόγραμμα περιλάβανε αγώνες στις κατηγορίες Δυάδες Ανδρών, Δυάδες Μικτές, Τετράδες Ανδρών και Μικτές Τετράδες.

Χρυσά και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν αθλητές και αθλήτριες του ΑΟ Ξυλορακέτας Λάρισας
Ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας συμμετείχε με 2 αθλήτριες και 4 αθλητές.
Αικατερίνη Κυριακοπούλου, Αικατερίνη Μπουλασίκη , Δημήτριος Γεωργαντάς, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος , Φίλιππος Μαρκολέφας και Ευάγγελος Μπουλασίκης .
Ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας συγχαίρει θερμά τις ομάδες του, που διακρίθηκαν καθώς και όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, στην 2η αγωνιστική στην Κουρούτα Αμαλιάδας.

Χρυσά και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν αθλητές και αθλήτριες του ΑΟ Ξυλορακέτας Λάρισας
Επίσης, στους διακριθέντες και στις τρεις κατηγορίες της 2ης αγωνιστικής και τους συλλόγους τους. Το διοργανωτή σύλλογο Ο.ΡΚ. Αμαλιάδας και στον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Νικολόπουλο για την άψογη τέλεση των αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και την εποπτεία της Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.).
Στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας Ευάγγελος Κατσιούλας επεσήμανε ότι “για άλλη μια φορά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις διακρίσεις σας, στην 2η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Racket 2022. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, για μία ακόμη φορά αποδεικνύουν ότι διακρίσεις μπορούν να επιτυγχάνονται με σκληρή δουλειά, αφοσίωση, επιμονή και υπομονή. Αποδεικνύεται ότι, ο συνδυασμός της άριστης συναδελφικότητας σε συνδυασμό με την αγάπη για το άθλημα της αντισφαίρισης ξυλορακέτας, αποδίδουν καρπούς και δίνουν στο Σύλλογο περηφάνια και συγκίνηση. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Πάντα επιτυχίες.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος