Χριστουγεννιάτικο πάρκο στα κοντέινερ της Πηνειάδας Τρικάλων

Είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα όπου οι σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας γιορτάζουν τη γέννηση του θεανθρώπου στα κοντέινερ και στα τροχόσπιτα. Μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Λόης στην Πηνειάδα Τρικάλων που διαμένει στα κοντέινερ που έχουν στηθεί στην Πηνειάδα του Δήμου Φαρκαδόνας μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021.

Χριστουγεννιάτικο πάρκο στα κοντέινερ της Πηνειάδας Τρικάλων
Το επισκεφθήκαμε στον οικισμό όπου και φέτος έχει δημιουργήσει ένα Χριστουγεννιάτικο πάρκο με δικές του καλλιτεχνίες, θέλοντας να δώσει μια γιορτινή νότα στο πνεύμα των ημερών.

Χριστουγεννιάτικο πάρκο στα κοντέινερ της Πηνειάδας Τρικάλων

“Είναι Χριστούγεννα κι εμείς που μένουμε στα κοντέινερ, μακριά από τα σπίτια μας, έχουμε δικαίωμα να νιώσουμε την ζεστασιά των ημερών. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος στόλισα το πάρκο και τοποθέτησα διάφορα αντικείμενα που μας θυμίζουν Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι αρέσει σε όλους κι αυτό με ευχαριστεί” είπε ο Θανάσης Λόης που ελπίζει ότι οι ιθύνοντες της Πολιτείας δεν θα τους ξεχάσουν, στο να επιστρέψουν στα σπίτια τους το συντομότερο.

Χριστουγεννιάτικο πάρκο στα κοντέινερ της Πηνειάδας Τρικάλων
“Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα μας και μας έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα μας ξεχάσουν” πρόσθεσε ο κ. Λόης που διαμένει μόνος του στο κοντέινερ όπου περνάει την ώρα του, δημιουργώντας διάφορες καλλιτεχνίες από τα δώρα της φύσης.
Παράλληλα συγκεντρώνει διάφορα παλιά αντικείμενα από την αγροτική και κτηνοτροφική ζωή, προκειμένου να δημιουργήσει ένα μικρό λαογραφικό μουσείο.
Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλους Καλές γιορτές και Χαρούμενο και Δημιουργικό το νέος έτος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος