Αυλαία για το 1ο Φεστιβάλ του δημοτικού συμβουλίου νεολαίας

Με την παράσταση «ΕΡΩΣ ΛΥΣΙΜΕΛΗΣ, 3 Μύθοι για τον Έρωτα», την οποία επιμελήθηκαν νέοι άνθρωποι και παρακολούθησε πλήθος κόσμου, καθώς και με συζήτηση για το μέλλον των νέων και την δημοκρατία ανάμεσα σε Δημοτικά Συμβούλια Νέων από όλη την Ελλάδα (Δήμος Θέρμης, Δήμος Παγγαίου), ολοκληρώθηκε, στον εμβληματικό χώρο του Β’ Αρχαίου Θεάτρου, το 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Λάρισας – Πόλη που Μαθαίνει από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από πολιτικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Αυλαία για το 1ο Φεστιβάλ του δημοτικού συμβουλίου νεολαίας
Το φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Δημοτικής Πινακοθήκης, του Μύλου του Παππά και του Β΄Αρχαίου Θεάτρου πέτυχε τον στόχο του με τη σημαντική εμπλοκή και παρουσία νέων ανθρώπων τόσο στο κομμάτι της διοργάνωσης όσο και στη διάρκεια των εκδηλώσεων. Η συμμετοχή αυτή των νέων ανθρώπων, καταδεικνύει ότι το φεστιβάλ θα αποτελέσει ένα σημαντικό θεσμό για την πόλη της Λάρισας τα επόμενα χρόνια.
Με την ολοκλήρωση του 1ου φεστιβάλ αλλά και της 1ης θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, απευθύνεται κάλεσμα σε όλους τους νέους και τις νέες να δηλώσουν συμμετοχή στο Μητρώο Νέων Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων ώστε να είναι κομμάτι του επόμενου οργάνου. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο μεγάλη καμπάνια με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την εγγραφή στο Μητρώο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος