Αυλαία για την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης

Πέφτει η αυλαία της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 7.00μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (2ος όροφος, αίθουσα τέχνης Τάκης Τλούπας).

Στη γιορτή λήξης της εν λόγω εκστρατείας θα γίνει μια ανασκόπηση όλων των δρωμένων, θα βραβευθούν οι εθελοντές και τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκστρατεία και θα ανανεωθεί παράλληλα το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τους διοργανωτές και να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας από τις 16 Ιουνίου έως τις 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν 27 δημιουργικά εργαστήρια στα οποία οι συμμετέχοντες έψαξαν, ανακάλυψαν, ζωγράφισαν, φωτογράφισαν διαφορετικά σημεία και έζησαν όλοι μαζί φανταστικές περιπέτειες αυτό το καλοκαίρι από σημείο σε… σημείο. Και ήρθε η στιγμή που οι περιπέτειες των σημείων θα αφηγηθούν τις ιστορίες τους στους επισκέπτες της βιβλιοθήκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος