Ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγριελιάς – Βλαχογιαννίου ζητούν κάτοικοι και κτηνοτρόφοι

Την παρέμβαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου που οδηγεί από το Βλαχογιάννι προς την Αγριελιά Τρικάλων, ζητούν κάτοικοι της Αγριελιάς και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Πρόκειται για έναν δρόμο μήκους 8 χιλιομέτρων στα όρια των νομών Λάρισας και Τρικάλων, όπου εμφανίζεται το παράδοξο, οι παράπλευροι δρόμοι να έχουν άσφαλτο, ενω η βασική αρτηρία, παραμένει χωρίς άσφαλτο.

Ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγριελιάς – Βλαχογιαννίου ζητούν κάτοικοι και κτηνοτρόφοι

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγριελιάς κ. Κ. Πέτσας και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγριελιάς κ. Λ. Οικονόμου, ζήτησαν να ληφθεί άμεσα μέριμνα για ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια τόσο τους κατοίκους, όσο και τους κτηνοτρόφους της περιοχής. Μάλιστα οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται, όπως υπογράμμισαν, να επωμίζονται επιπλέον έξοδα για την μεταφορά των ζωοτροφών τους στις εγκαταστάσεις με τα ζώα τους, λόγω της απουσίας καλής πρόσβασης για τα φορτηγά που μεταφέρουν τις ζωοτροφές.

Ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγριελιάς – Βλαχογιαννίου ζητούν κάτοικοι και κτηνοτρόφοι

Υπενθυμίζεται οτι, ο συγκεκριμένος δρόμος ενώνει τέσσερις περιοχές την Αγιελιά, το Διάσελο, το Βλαχογιάννι και την Βερδικούσια και εξυπηρετεί αρκετές δεκάδες κτηνοτρόφων που διατηρούν τις εγκαταστάσεις τους στην περιοχή.

Για το θέμα είναι ενήμερος και ο δήμος Ελασσόνας, ο οποίος προσπαθεί να εξασφαλίσει μέσω της Περιφέρειας τα απαιτούμενα κονδύλια για να προχωρήσει στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου σε μήκος 8 χιλομέτρων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος