Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε περιφερειακές οδούς (5 τμήματα) του οικισμού της Σπηλιάς. Οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν με τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφάλειας, παρεμβάσεις σε τεχνικά της οδού και ενίσχυση της υφιστάμενης σήμανσης.
Εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση οδικού δικτύου (Δήμου Τεμπών) Συκουρίου – Σπηλιάς – Καταφύγιο – Ορεινό Κύκλωμα Κισσάβου» προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
«Με σχέδιο και προγραμματισμό επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας, που διασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και πρόσθεσε ότι «τα έργα αυτά βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων των ορεινών οικισμών. Πρόκειται για έργα υποδομής με θετικό αναπτυξιακό πρόσημο, που βοηθούν στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή του Κισσάβου”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος