Αποκλεισμένοι κάτοικοι στο Βασιλέσι Πρασιάς των Αγράφων

Η έντονη βροχόπτωση το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, προκάλεσε μεγάλη κατολίσθηση στον οικισμό Βασιλέσι Πρασιάς στον δήμο Αγράφων Ευρυτανίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος, τον οποίο καθημερινά χρησιμοποιούν κάτοικοι του χωριού. Αποκλεισμένοι κάτοικοι στο Βασιλέσι Πρασιάς των ΑγράφωνΣύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, λόγω του όγκου των χωμάτων και των βράχων, φορτωτής του δήμου βρέθηκε στο σημείο για να ανοίξει το δρόμο, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον καθαρίσει.
“Αυτή τη στιγμή η περιοχή είναι αποκλεισμένη και μαζί της τρεις οικογένειες που διαμένουν στον οικισμό με τις οποίες υπάρχει επικοινωνία”, τόνισε ο δήμαρχος Αγράφων, που αναμένει μεγάλο μηχάνημα που θα μπορέσει να ανοίξει το δρόμο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία προς τον οικισμό.

Αποκλεισμένοι κάτοικοι στο Βασιλέσι Πρασιάς των Αγράφων

Κάτοικοι της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για τον κίνδυνο που διατρέχουν από τις συχνές καταπτώσεις βράχων, ζητώντας τόσο από τον δήμο Αγράφων όσο και από την Π.Ε. Ευρυτανίας να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να μην κινδυνέψουν διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος