Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από Λάρισα προς Τρίκαλα, Καρδίτσα και Πύλη προς Μεσοχώρα – Ανοιχτός για το αστικό λεωφορείο ο δρόμος προς Γιάννουλη

Στην κυκλοφορία δόθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι δρόμοι: Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων, Επ.Ο. Λάρισας – Καρδίτσας, Επ.Ο. Πύλης – Μεσοχώρας και Λάρισας – Τύρναβου μέσω Δαμασίου.

Τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας ολοκλήρωσαν τις εργασίες αποκατάστασης και οι δρόμοι αποδόθηκαν σε κυκλοφορία. Ακόμη, μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με μηχανήματα του Δήμου Λαρισαίων, επιχειρούν για την αποκατάσταση αναχώματος του Πηνειού στην περιοχή της Γιάννουλης.

Στο ρεύμα από Λάρισα προς Γιάννουλη, κυκλοφορεί πλέον το αστικό λεωφορείο, ενώ ο δρόμος σταδιακά θα δοθεί στην κυκλοφορία και για τα ιδιωτικά οχήματα, όταν απομακρυνθούν εντελώς τα νερά από την άκρη του δρόμου. Το ανάχωμα που έγινε τις προηγούμενες ημέρες από την πλευρά των εργατικών κατοικιών, σταμάτησε την ροή των υδάτων προς τον δρόμο, κάτι που οδήγησε τελικά στην μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Έτσι, οι κάτοικοι των χωριών Γιάννουλη, Φαλάνη, Δασοχώρι που θέλουν να φτάσουν στην Λάρισα, δεν θα χρησιμοποιούν πλεον τα στρατιωτικά οχήματα αλλά το αστικό λεωφορείο.

Όσον αφορά στην Γιάννουλη, χρειάζεται να καθαριστούν τα φρεάτια απορροής νερού, ώστε να υποχωρήσουν τελείως τα λιμνάζοντα νερά στην περιοχή.

Ρεπορτάζ: Γ. Γιάτσιος, Β. Μητρούσιας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος