Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στα ορεινά χωριά του δήμου Ελασσόνας

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας και τις επόμενες ώρες θα λυθούν και τα προβλήματα της υδροδότησης, καθώς σε κάποιες κοινότητες είχαν αδειάσει τα αντλιοστάσια λόγω των πολύωρων διακοπών ρεύματος.

Παράλληλα στις ορεινές κοινότητες με τον μεγαλύτερο όγκο χιονιού που παρατηρείται αυτή τη στιγμή, απαιτείται μεγάλη προσοχή και για το λόγο αυτό μηχανήματα του Δήμου και τις Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε διαρκή συνεργασία, θα συνεχίσουν να επιχειρούν και το επόμενο 24ωρο μέχρι την εξασθένιση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Από πλευράς του ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τον ΟΤΕ για τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε τηλεφωνικές γραμμές και γραμμές ίντερνετ, ενώ από πλευράς του ο Οργανισμός τοποθετεί ακόμα και γεννήτριες ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα.
Ο μηχανισμός του δήμου έχει τεθεί σε επιφυλακή από την πρώτη στιγμή και όπου απαιτείται συνδράμει με κάθε μέσο, καλώντας τους πολίτες να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους για τις επόμενες ώρες, σε περιοχές με έντονη χιονόπτωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος