Απογείωση με το… καλημέρα στο 7o Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Η αδρεναλίνη χτύπησε… κόκκινο με το «καλημέρα» στο 7ο Motor Festival στο ΟΑΚΑ, που άνοιξε χθες τις πύλες του για το κοινό. H χθεσινή πρεμιέρα της μεγαλύτερης γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, ήταν με μια λέξη φαντασμαγορική και ενδεικτική του τι θα ακολουθήσει σήμερα και αύριο στην ειδικά διαμορφωμένη αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου!

Απογείωση με το… καλημέρα στο 7o Motor Festival του ΟΑΚΑ!
To opening party του 7oυ Motor Festival τα είχε όλα! Επιδείξεις από τους νεαρούς (ηλικίας 4 έως 8 ετών) οδηγούς που άνοιξαν την αυλαία, αλλά και μια… γεύση από τους σπουδαίους πρωταθλητές της μηχανοκίνησης, που από σήμερα στις 11 το πρωί πρόσφεραν θέαμα που έκόψαν την… ανάσα στους επισκέπτες. Όλα αυτά συνοδευμένα από χορευτικά σόου του όμορφου φύλου, βεγγαλικά και φυσικά μουσική, καθώς το opening party έκλεισε με συναυλία.Απογείωση με το… καλημέρα στο 7o Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Το 7ο Motor Festival, που φιλοξενεί στο χώρο του και 150 εκθεσιακά περίπτερα με τα… πάντα από το χώρο της μηχανοκίνησης, συνεχίζεται σήμερα και αύριο. Και τις δύο ημέρες από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τα σόου από τους πρωταθλητές – ονόματα απ’ όλη την Ελλάδα από τον χώρο του Drift, απ’ όλους του χώρους των αναβάσεων, ράλλυ, Dragster και από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, του καρτ, της Formula 3 και των 4×4 θα είναι αναρίθμητα.Απογείωση με το… καλημέρα στο 7o Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν test drive νέων εντυπωσιακών μοντέλων αυτοκινήτων και οι νεαροί θεατές να προβούν σε μια σειρά από μηχανοκίνητες δραστηριότητες σε ειδικά διαμορφωμένες πιστές με ηλεκτροκίνητα οχήματα και ποδήλατα. Απογείωση με το… καλημέρα στο 7o Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Το 7ο Motor Festival συνεχίζεται με… τσίτα τα γκάζια και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους το ζήσουν από κοντά!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος