Απ. Καλογιάννης: Στηρίζουμε κάθε αγώνα για Ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα

Στον χώρο όπου εδώ και ημέρες εκδηλώνεται μια αυθόρμητη ενέργεια υποστήριξης των γυναικών στο Ιράν που διεκδικούν δημοκρατικά δικαιώματα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και μέλη, κυρίως γυναίκες, της δημοτικής αρχής και της “Συμπαράταξης Λαρισαίων”.Απ. Καλογιάννης: Στηρίζουμε κάθε αγώνα για Ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα
Ως γνωστόν, στο πεζόδρομο της Οσσης, στις παρυφές του Φρουρίου, με πρωτοβουλία της εικαστικού Τζένης Μπαμπαλή, εκδηλώνεται αυτή η δράση στήριξης του αγώνα των γυναικών του Ιράν, με κύριο χαρακτηριστικό το δέσιμο μαντηλιών και κομματιών υφάσματος στο σημείο.

Απ. Καλογιάννης: Στηρίζουμε κάθε αγώνα για Ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα
Ο κ. Καλογιάννης συζήτησε με την κ. Μπαμπαλή για τη μεγάλη απήχηση της πρωτοβουλίας της, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων ότί: “Μπορεί το Ιράν να είναι μακριά μας, ωστόσο όλοι μας, ως πολίτες του κόσμου, έχουμε την υποχρέωση να παλεύουμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Ελευθερία όπου γης για να μπορέσουμε να τα υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”. Συμπλήρωσε δε πως ο Δήμος και οι φορείς του θα συνεχίσουν να στηρίζουν τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος