Ανοιξε η αυλαία του 1ου Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Στην “καρδιά” της Λάρισας, στην κεντρική πλατεία. πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα με κάθε επισημότητα, το άνοιγμα της αυλαίας του 1ου Διεθνούς Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Στις τριήμερες εκδηλώσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης με πανελλαδικό αποτύπωμα, που είναι αφιερωμένες στο γυναικείο επιχειρείν, αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχει και αντιπροσωπεία από την Μογγολία.
Ανοιξε η αυλαία του 1ου Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
Οι εκδηλώσεις του Φόρουμ που διοργανώνονται από το Επιμελητήριο Λάρισας, τον δήμο Λαρισαίων, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Ιουνίου.
Ανοιξε η αυλαία του 1ου Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
Περιλαμβάνουν έκθεση προϊόντων και υπηρεσίες από γυναίκες επιχειρηματίες που φιλοξενούνται σε 24 συνολικά περίπτερα, αλλά και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ενώ για αύριο Σάββατο 4 Ιουνίου θα διεξαχθεί Συνέδριο στο Divani Palace με θέμα «Το Γυναικείο Επιχειρείν στη σύγχρονη εποχή».
Ανοιξε η αυλαία του 1ου Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
Στην σημερινή πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σ. Γιαννακόπουλος όσο και η γενική γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Κ. Τζήκα αναφέρθηκαν στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου να γίνει θεσμός το συγκεκριμένο Φόρουμ, το οποίο είχε σχεδιααστεί πριν αρκετό καιρό, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας.
Ανοιξε η αυλαία του 1ου Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
Στις σημερινές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων κ. Β. Γιαγιάκος, η πρόεδρος του Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών κ. Σ. Κουνενάκη – Ευφραίμογλου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Λαρισαίων κ. Π. Νταής, οι βουλευτές της ΝΔ Λάρισας κκ. Στ. Μπίζιου και Χ. Κέλλας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Β. Κόκκαλης και πλήθος κόσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος