Αναβαθμισμένο ενεργειακά το δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων

Παραδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στον Δήμο Τρικκαίων οι αθλητικοί χώροι του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων, όπου έγιναν εργασίες σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση και την εξοικονόμηση ενέργειας με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Αναβαθμισμένο ενεργειακά  το δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων

Οι οικοδομικές εργασίες στο κυρίως κτήριο ολοκληρώθηκαν και αναμένεται η περαίωση ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών. Το έργο γίνεται λίγο πριν συμπληρωθούν 40 χρόνια από την πρώτη λειτουργία του Δημοτικού Κλειστού με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ –ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΔΕ και συγχρηματοδότηση από το ΕΠΤΑ, προϋπολογισμού 1.626.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Αναβαθμισμένο ενεργειακά  το δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που υλοποίησε το έργο, Νίκος Γκουγκουλής υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλη Λάππα. Στο κέλυφος του κτηρίου έγινε πλήθος παρεμβάσεων: Αντικατάσταση κουφωμάτων, αντικατάσταση εξώθυρων, αντικατάσταση κάλυψης οροφής και δαπέδου θεωρείων, θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας, τοποθέτηση εξωτερικών πάνελ πετροβάμβακα για την κάλυψη του υπολοίπου κελύφους του κτηρίου, αποξήλωση και απομάκρυνση τμήματος πολυκαρβουνικών φύλλων στο β’ επίπεδο.

Αναβαθμισμένο ενεργειακά  το δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων

Ακολούθησαν τα συστήματα κλιματισμού, ζεστού νερού, φωτισμού. Παρέστησαν ακόμη, η προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Τρικκαίων κ. Θεοδώρα Σαργιώτη, η μηχανικός του Δ. Τρικκαίων κ. Αφροδίτη Κωτή, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δ. Τρικκαίων κ. Στέφανος Νταλάσης και η προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού κ. Βάνα Αντωνιάδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος