Αιμοδοσία Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Θεσσαλίας

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Θεσσαλίας (ΣΑΑΤΧΣ), διοργανώνει αιμοδοσία και καλεί τα μέλη του, τις οικογένειες τους και τους φίλους τους, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή. Ζητήθηκε η συνδρομή και των 303-304-307 ΠΕΒ.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλειο), την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 09:00.

Όσοι τις ημέρες εκείνες βρίσκονται εκτός Λαρίσης μπορούν να μεταβούν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, να αιμοδοτήσουν και να δηλώσουν ότι το πράττουν για την «Τράπεζα Αίματος Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος / Παράρτημα Πατρών – Λαρίσης / Κωδικός 12805 / ΕΔΡΑ ΝΙΜΙΤΣ» και να ζητούν μια βεβαίωση την οποία να μας τη στείλουν, προκειμένου να ενημερώσουμε αρμοδίως.
Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν παρακαλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Απόστολο Παπαπαρίση (*748701 και 6971735255) ή τον υπεύθυνο αιμοδοσίας Χαράλαμπο Σαμαρά (*7015108 και 6972015108)

Αιμοδοσία Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Θεσσαλίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος