Α. Βαγενά: Δήθεν είδηση η εξαγγελία για κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης

Στην εξαγγελία για κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης αναφέρθηκε με δηλώσεις της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας, Άννα Βαγενά.

“Στο δικό του κόσμο εξακολουθεί να ζει -ή κάνει πως ζει- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μέσα από συνέντευξη του στο προστατευμένο περιβάλλον του… αγαπημένου του ΣΚΑΪ, επιχείρησε και πάλι να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο, πανηγυρίζοντας για τα «κατορθώματα» της κυβερνήσεώς του.
Αδυνατώντας να διαχειριστεί στο ελάχιστο όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, όπως η πανδημία και η ακρίβεια, επιμένει να επιδίδεται σε φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα, χωρίς να μπορεί να παρουσιάσει ένα συγκροτημένο σχέδιο και να εξαγγείλει ένα στοιχειώδες μέτρο που θα δώσει ανάσα στους πολίτες.
Δεν δίστασε μάλιστα να ανακοινώσει την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους από το 2023, όταν όμως την ίδια εξαγγελία είχε κάνει και πριν από… δύο χρόνια, πάλι μέσα από τέτοιου είδους συνέντευξη, αναφερόμενος στο 2021!
Τη συγκεκριμένη δήθεν είδηση φρόντισε να τη διανείμει από την παραμονή της συνέντευξης στα συστημικά, μπουκωμένα με κρατικό χρήμα (τη λίστα Πέτσα) ΜΜΕ, για να την προβάλουν.
Αδιαφορώντας για την τραγική κατάσταση και τη φτώχεια που, με τις νεοφιλελεύθερες τακτικές του έχει σκορπίσει στον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός, δήλωσε χωρίς ντροπή, ότι «το ελληνικό γάλα είναι ακριβό εφόσον είναι ελληνικό», ενώ στην ίδια συνέντευξη ανέφερε πως «Αν ρωτήσετε τους εργαζόμενους ξέρουν πολύ καλά, ότι ο κατώτατος μισθός σήμερα δεν μπορεί να πάει στα 800 ευρώ»!
Δεν ξέρω σε ποιους απευθύνθηκε ο πρωθυπουργός μας και πήρε αυτές τις απαντήσεις, εκείνο που ξέρω είναι, ότι οι υπέρογκοι λογαριασμοί στην ενέργεια, στα καύσιμα, η ακρίβεια στα είδη άμεσης διαβίωσης και η ανεξέλεγκτη πορεία της πανδημία, αποτελούν μεγάλη θηλιά στον Έλληνα πολίτη.
Πανικόβλητος από τη φθορά της Κυβέρνησης και την οργή των πολιτών που δοκιμάζονται από την ακρίβεια, ο κύριος Μητσοτάκης καταφεύγει πάλι στη γνωστή συνταγή του Μαυρογιαλούρου της Δεξιάς: Ψευδείς, θολές, άχρηστες και αδιευκρίνιστες υποσχέσεις για ελαφρύνσεις κάποια στιγμή στο μέλλον. Κουβέντα για τα άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.
Πρωθυπουργός των μνημονίων με Υπουργό Απολύσεων τον Μητσοτάκη ήταν ο κύριος Σαμαράς και πρωθυπουργός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, ρύθμισε το χρέος, για να δανείζεται φτηνά η χώρα και παρέδωσε 37 δισεκατομμύρια στα δημόσια ταμεία, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας”, καταλήγει η κ. Βαγενά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος