Το όνομα της αδικοχαμένης Αλεξάνδρας Λάτα σε δρόμο της Λάρισας

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, η λιτή εκδήλωση για τη μετονομασία δρόμου στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, σε οδό Αλεξάνδρας Λάτα.

Πρόκειται για το όνομα της 20χρονης φοιτήτριας της Στρατιωτικής Ιατρικής από τη Λάρισα, που έχασε τη ζωή της, μαζί με άλλους 56 άνθρώπους, στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Το όνομα της αδικοχαμένης Αλεξάνδρας Λάτα σε δρόμο της Λάρισας

Το όνομα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, δόθηκε σε δρόμο της συνοικίας που διέμενε η οικογένεια Λάτα, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων.

Το όνομα της αδικοχαμένης Αλεξάνδρας Λάτα σε δρόμο της Λάρισας

Στην τελετή παρέστησαν εκτός από τα μέλη της οικογένειας Λάτα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Θ. Μαμάκος και στελέχη της δημοτικής αρχής, η βουλευτής Ευαγ. Λιακούλη, η αντιπεριφερειάρχης Μ. Γαλλιού, κάτοικοι της περιοχής και φίλοι της οικογένειας.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος