Συναντήσεις Χρυσοχοΐδη με περιφερειάρχη Θεσσαλίας και δήμαρχο Λαρισαίων

Επίσκεψη στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα πραγματοποίησε, στο πλαίσιο της περιοδεία του στον Νομό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Οι δυο άντρες είχαν κατ΄ ιδίαν συζήτηση, ενώ στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης, έχοντας μαζί του τον Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας, Ηλία Λεοντάρη, ξενάγησε τον Υπουργό στο Κέντρο Πολιτικής προστασίας και του εξήγησε τη λειτουργία του ιδιαίτερα σε ότι αφορά το κομμάτι των πυρκαγιών, αλλά και των πλημμυρών. Ο Δημ. Κουρέτας ανέφερε ότι το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις Αερολέσχες της Θεσσαλίας και τους εθελοντές Ραδιοερασιτέχνες, παραμένει σε ετοιμότητα ενόψει του χειμώνα, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία. «Την πετυχημένη συνταγή του καλοκαιριού, όταν παρά τις αυξημένες φωτιές κάηκε πολύ μικρότερη έκταση σε σχέση με το παρελθόν θα την ακολουθήσουμε και στη συνέχεια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, με τον ΥΠΠΟ να τον συγχαίρει για τη σύσταση και λειτουργία του Κέντρου.

Η ξενάγηση του υπουργού κ. Χρυσοχοίδη στο κτίριο της Περιφέρειας, ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που στεγάζονται δίπλα από το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.

Στο μεταξύ, ο κ. Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Μαμάκο. Η παραβατικότητα ανηλίκων αλλλά και η διαχείριση του κυκλοφοριακού στη Λάρισα ήταν τα δύο ζητήματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση των δύο ανδρών.

Συναντήσεις Χρυσοχοΐδη με περιφερειάρχη Θεσσαλίας και δήμαρχο Λαρισαίων

«Θα αναλάβουμε μια μεγάλη προσπάθεια, για να διευκολύνουμε τους κατοίκους της Λάρισας. Είμαστε παρόντες, με ένα σχέδιο σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, έτσι ώστε η ζωή των πολιτών να γίνεται καλύτερη», σημείωσε σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ.Χρυσοχοΐδης, με το πέρας της συνάντησης με τον κ.Μαμάκο. «Η συνεργασία μας είναι στενή και θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα, με γνώμονα την ασφάλεια και την ευημερία των συμπολιτών μας», σημείωσε, από την πλευρά του ο κ.Μαμάκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος