Λάρισα: Το… «έστρωσε» στην ορεινή Καλλιπεύκη

Χιονίζει από νωρίς το μεσημέρι στην ορεινή Καλλιπεύκη και το χιόνι έχει ήδη πιάσει για τα καλά στις στέγες των σπιτιών, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής Αναστάσιος Κούσιος.

Ήδη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον δήμο Τεμπών μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών για την θωράκιση της περιοχής, ανέφερε ο κ. Κούσιος. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ριχθεί ήδη αλάτι στον δρόμο που οδηγεί προς την Καλλιπεύκη και να βρίσκονται στην περιοχή μηχανήματα που θα κρατούν το δρόμο ανοιχτό.
Ο κ. Κούσιος τόνισε ότι ο δρόμος προς το ορεινό χωριό του Ολύμπου που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων θα είναι ανοιχτός και προσβάσιμος καθόλη τη διάρκεια των επόμενων ημερών και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του ν. Λάρισας να επισκεφθούν την περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος