Λάρισα: ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης στους μαθητές: «Στο σταυροδρόμι που έχετε μπροστά σας να επιλέξετε τον δύσκολο δρόμο»

Τους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας και στο Μουσικό Σχολείο, παρακολούθησε, το πρωί της Παρασκευής, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.
Λάρισα: ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης στους μαθητές: «Στο σταυροδρόμι που έχετε μπροστά σας να επιλέξετε τον δύσκολο δρόμο»
Μάλιστα, ο κ. Καλογιάννης, δέχθηκε με ιδιαίτερα χαρά, ως απόφοιτος του 2ου Λυκείου, την πρόσκληση του διευθυντή του σχολείου κ. Χρ. Γιαλαμά, να παραστεί στον αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς. Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους μαθητές, ο κ. Καλογιάννης επεσήμανε, μεταξύ άλλων και τα εξής: «σ΄ αυτή την νεαρή αλλά και κρίσιμη ηλικία θα βρεθείτε σε σταυροδρόμια, στα οποία θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στον εύκολο και τον δύσκολο δρόμο. Ολοι μας βρεθήκαμε σ’ αυτή την ηλικία, μπροστά σε τέτοια σταυροδρόμια»
Λάρισα: ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης στους μαθητές: «Στο σταυροδρόμι που έχετε μπροστά σας να επιλέξετε τον δύσκολο δρόμο»
Επίσης, ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν, όπως κάθε χρόνο, οι υπηρεσίες του Δήμου για την προετοιμασία των σχολικών κτιρίων και κάλεσε τους μαθητές να σέβονται τα διδακτήρια και γενικότερα τους κοινόχρηστους χώρους και ευχήθηκε σε καθηγητές και μαθητές να υγιείς και δυνατοί.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων παρέστη στον αγιασμό του 2ου Γυμνασίου καθώς και τους Μουσικού Σχολείου, μαζί με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος