Σε μίνι καζίνο είχε μετατραπεί ένα ιντερνέτ καφέ στη Λάρισα, στο οποίο οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έφοδο χθες συλλαμβάνοντας συνολικά 16 άτομα.
Αναλυτικότερα οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έναν 49χρονο ημεδαπό, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και άλλα δεκαπέντε άτομα, άνδρες και γυναίκες, που συμμετείχαν ως παίκτες σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.
Πρόκειται για δώδεκα ημεδαπούς, ηλικίας από 47 έως 76 ετών και τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας και Ρουμανίας, ηλικίας 39, 51 και 52 ετών.
Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι είχαν τεθεί σε λειτουργία 12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι μ’ έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «SERVER» και διεξαγόταν σ’ αυτούς το τυχερό παίγνιο τύπου «φρουτάκια» και «ζωάκια», στο οποίο οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα πονταρίσματος με τη χρήση προπληρωμένων καρτών.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο χώρο του καφενείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
•(13) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
•μία συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών,
•ένα γραμμάτιο τραπεζικής κατάθεσης με αποδέκτη – δικαιούχο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και το χρηματικό ποσό των (121) ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ο 38χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος