Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Λάρισας ενημερωτική εκδήλωση για τα νέα προγράμματα επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
Οι υπεύθυνοι της ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας κ. Παπαδούλης και Βενετσάνος ενημέρωσαν όλους τους ενδιαφερόμενους να εμπλακούν στις διαδικασίες επιδότησης για την υποστήριξη των επενδυτικών τους σχεδίων, γύρω από τις απαραίτητες ενέργειες και ανέλυσαν τις λεπτομέρειες που οδηγούν στην κατάθεση ενός ολοκληρωμένου φάκελου.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Αδάμ χαρακτήρισε την έλευση των νέων προγραμμάτων καθοριστικής σημασίας για την επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας ιδιαίτερα στις μέρες μας και προέτρεψε τους παρευρισκόμενους σε ενεργή αλλά και προσεγμένη εμπλοκή στα προγράμματα ώστε να υπάρξει το μέγιστο δυνατό όφελος. Ανέφερε τέλος ότι στο Επιμελητήριο λειτουργεί ήδη συμβουλευτική δομή η οποία ενημερώνει και καθοδηγεί όλους τους ενδιαφερόμενους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος