Λάρισα: Αλλαγές προπονητών σε Δωτιέα Αγιάς και Οικονόμο Τσαριτσάνης

Η αλλαγή του χρόνου έφερε και αλλαγές στις τεχνικές ηγεσίες των ομάδων του νομού Λάρισας που αγωνίζονται στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για τον Δωτιέα Αγιάς ο οποίος χθες το βράδυ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Αλεξούλη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Δωτιέα αναφέρει τα εξής: « Χωρίζουμε σαν φίλοι με τον Γιάννη Αλεξούλη και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα προσπάθεια και προσφορά του στην ομάδα μας. ‘Ένας προπονητής με ήθος, επαγγελματισμό και ακέραιο χαρακτήρα. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του». Τη διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς ευχαριστεί και ο Γιάννης Αλεξούλης οποίος επεσήμανε ότι από την συνεργασία του με τον Δωτιέα κέρδισε μόνο φίλους.

Λάρισα: Αλλαγές προπονητών σε Δωτιέα Αγιάς και Οικονόμο ΤσαριτσάνηςΕίχε προηγηθεί η παραίτηση του Τάσου Μπεριτζά από την τεχνική ηγεσία του Οικονόμου Τσαριτσάνης στην οποία προσελήφθησαν οι Γιώργος Καλτέκης και Νίκος Φόλας.

Λάρισα: Αλλαγές προπονητών σε Δωτιέα Αγιάς και Οικονόμο Τσαριτσάνης
Γιάννης Μπουρνάκας (προπονητής ποδοσφαίρου)
Σε ότι αφορά την ομάδα της Αγιάς συζητήσεις έχουν γίνει τόσο με τον Τάσο Μπεριτζά όσο και με τον Γιάννη Μπουρνάκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος