Εκδηλώσεις για την 111η επέτειο της Μάχης της Σιάτιστας και της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 3 και αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου.
Σήμερα Παρασκευή 3 Νοέμβριου 2023 στις 10:00 το πρωί, στο Μνημείο Ηρώων της Πλατείας Τσιστοπούλου αντιπροσωπείες μαθητών κατέθεσαν στεφάνια και στις 16:45 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στο «Λόφο Υπολοχαγού Καπιτσίνη».
Το Σάββατο 4 Νοέμβριου 2023, ημέρα απελευθέρωσής της Σιάτιστας, στις 10:00 θα τελεστεί η Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Αθανασίου και στη συνέχεια θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας.
Στις 11:15, στο Ηρώο της Πλατείας Τσιστοπούλου, θα ψαλεί Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.
Η παρέλαση, στην οδό Μητροπολίτου Ιακώβου, θα αρχίσει στις 12:00
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος