“Το musical της Πεντάρας” από το δημοτικό ωδείο Κοζάνης

Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το Μιούζικαλ της Πεντάρας», παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, σε κείμενα και σκηνοθεσία του Κώστα Λαμπρούλη και ενορχήστρωση και μουσική διεύθυνση του Χρήστο Κτιστάκη.

Συμμετέχουν επίσης η Μεγάλη Ορχήστρα και Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης και οι σολίστ Γιώργος Τζιουβάρας (Τενόρος), Anila Teli (Σοπράνο) και Δώρα Τανή (Σοπράνο).

Παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024, στις 20:00, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης. Η Γενική είσοδος είναι 12€ και το μειωμένο εισιτήριο (για μαθητές φοιτητές και ΑμεΑ) 10€.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος