Tα πρώτα δρομολόγια λεωφορείων για τον βρεφονηπιακό σταθμό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

Τα πρώτα δρομολόγια, πρόκειται να εκτελέσουν αύριο Τετάρτη τα δύο λεωφορεία, εννέα θέσεων το καθένα, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μετακίνησης των παιδιών, που φιλοξενούνται στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου,  που ως γνωστό παραχωρήθηκε προς χρήση για έντεκα χρόνια στο Δήμο Εορδαίας.

Πρόκειται για μία πρότυπη δομή, που στεγάζεται στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας, κατασκευαστικά και λειτουργικά, στην οποία έγιναν κάποιες παρεμβάσεις, γιατί ο χώρος ήταν μεγάλος και θα έπρεπε να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις. Προτεραιότητα, ευθύς εξ αρχής είχαν τα παιδιά εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Συνολικά το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό υποδέχεται καθημερινά τριάντα βρέφη και εικοσιπέντε νήπια, ενώ, όπως αναφέρει η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΠΑΠ Αναστασία Πράπα, κενές θέσεις υπάρχουν στον Β’  Βρεφονηπιακό σταθμό, που λειτουργεί μέσα στην πόλη και μπορεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας λειτουργεί τον τελευταίο μήνα και τα εγκαίνια του θα γίνουν στα τέλη του τρέχοντος μηνός.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος