Η εκτέλεση έργων υποδομής, που θα αναβαθμίσουν γενικότερα την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά και η προοπτική του πρωτογενούς τομέα στην ευρύτερη περιοχή των «Καραγιαννίων», συζητήθηκε στην ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Αμανατίδη.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν, τα δίκτυα άρδευσης, την αξιοποίηση των επιφανειακών νερών, τη διαχείριση λυμάτων, την οδοποιία, την επικαιροποίηση του υπάρχοντος σχεδιασμού και των μελετών και την εκπόνηση νέων μελετών.
Η συνάντηση, κατά την οποία καθορίστηκε η διαμόρφωση πλαισίου συνεργασίας για την επίλυση ζητημάτων που χρονίζουν στην συγκεκριμένη περιοχή έγινε μετά από αίτημα προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, από τη Δημοτική Αρχή Κοζάνης και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Αρμόδιος για τα Τεχνικά Έργα, Λάζαρος Γκερεχτές, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κοζάνης, Κώστας Βόμβας, οι Προέδροι οκτώ Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής των «Καραγιαννίων» και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητα Κοζάνης και της ΑΝΚΟ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος