ertnews.gr

Συνάντηση Α. Πάτση με Μ. Χρυσοχοΐδη για τον Αστυνομικό Διοικητή Δεσκάτης

01/07 12:03
Συνάντηση Α. Πάτση με Μ. Χρυσοχοΐδη για τον Αστυνομικό Διοικητή Δεσκάτης

Φωτογραφία από παλαιότερη συνάντηση

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η συνάντηση του βουλευτή Ν.Δ της Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου  να τεθεί και να συζητηθεί το αίτημα του Δήμου Δεσκάτης και των κατοίκων της περιοχής, σχετικά με την απομάκρυνση του Διοικητή του τοπικού Αστυνομικού τμήματος.

Οι πολίτες  της περιοχής, με περισσότερες από 2500   υπογραφές μέχρι τώρα – οι οποίες αποτυπώνουν και την πλειοψηφία των κατοίκων του  Δήμου – επισημαίνουν σωρεία αυθαίρετων ενεργειών και κακής συμπεριφοράς του τοπικού Αστυνομικού Διευθυντή Δεσκάτης, ενώ σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο κ. Πάτσης κάνει λόγο για «δυσαρμονία του Αστυνομικού Διοικητή με την τοπική κοινωνία» και υπογραμμίζει ότι «το θέμα τέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και σε συνάντηση που έγινε παρουσία και του Δημάρχου Δεσκάτης, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας».

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και οριστικές αποφάσεις για το θέμα, προκειμένου όπως ανέφερε ο κ. Πάτσης, «να υπάρξει ηρεμία και ομαλότητα στην περιοχή του Δήμου Δεσκάτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version