Στην πόλη της Κοζάνης τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού

Τα 147 θετικά κρούσματα στην covid-19 εντοπίζονται στο Δήμο Κοζάνης, από τα 201 όπως ανακοινώθηκαν από την Συντονιστική Επιτροπή για την πανδημία, στα πλαίσια της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών, στο διάστημα από 12 έως 19 Οκτωβρίου 2020.

Εν τω μεταξύ, το ίδιο διάστημα 31 θετικά στον κορονοϊό κρούσματα, εντοπίστηκαν στο Δήμο Εορδαίας, 18 στο Δήμο Σερβίων, 3 στο Δήμο Βοΐου και 2 στο Δήμο Βελβεντού. Αυστηρή σύσταση απευθύνεται σε ανακοίνωση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Π.Ε. Κοζάνης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον νέο κορονοϊό (χρήση μάσκας, αποστάσεις ασφαλείας και μέτρα ατομικής υγιεινής), τα οποία πρέπει να αποτελούν άμεση προτεραιότητα όλων.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται ότι την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Κοζάνης, 6 έλεγχοι σε βιομηχανικές – βιοτεχνικές εγκαταστάσεις που εδράζονται στον Δήμο Κοζάνης, για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης από την επιδημία Covid-19.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η ορθή τήρηση των μέτρων προστασίας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχοι έλεγχοι στην λαϊκή αγορά και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη των Σερβίων, όπου και πάλι διαπιστώθηκε η ορθή τήρηση των μέτρων προστασίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος