Στην Κοζάνη ο υπ. Υγείας Θ. Πλεύρης: “Στήριξη στις μονάδες υγείας επαναπροκήρυξη των άγονων προσλήψεων” (video)

Έφτασε το πρωί της Τετάρτης (16/11) στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης  στο πλαίσιο της επίσκεψής στην ΠΕ Κοζάνης. Ο Υπουργός αυτην την ώρα ξεναγείται στην ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου και θα ακολουθήσει σύσκεψη με την Διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό.

Τον κ. Πλεύρη υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σταύρος Παπασωτηρίου ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και οι Αντιπεριφερειάρχες Υγείας κ. Γιώργος Μαργαρίτης και Κατερίνα Δαδαμόγια.

Ο κ. Πλεύρης σε δηλώσεις του τόνισε την στήριξη του Υπουργείου στα δύο νοσοκομεία της ΠΕ Κοζάνης και υπογράμμισε την ενίσχυση των κλινικών και την επαναπροκήρυξη των άγονων προσλήψεων προσωπικού.

Στο Μαμάτσειο Κοζάνης

Οι υγειονομικοί εργαζόμενοι του Μαματσειου Νοσοκομείου Κοζάνης υποδέχτηκαν με συνθήματα τον Υπουργό Υγείας, ζητώντας την κάλυψη των οργανικών θέσεων που ξεπερνούν το 50% οπως υποστηρίζουν, ενώ μεταξύ των αιτημάτων ήταν και η άμεση επιστροφή των υγειονομικών και η άρση των αναστολων. Ισχυρή ήταν η αστυνομική δύναμη στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Στην Κοζάνη ο υπ. Υγείας Θ. Πλεύρης: “Στήριξη στις μονάδες υγείας επαναπροκήρυξη των άγονων προσλήψεων” (video)

“Η προσωπική μου άποψη ειναι γνωστή” ανέφερε ο κ. Πλεύρης σε οτι αφορά τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, τονίζοντας ότι “όσοι δεν πιστεύουν στην επιστήμη δεν έχουν θέση στο ΕΣΥ”. Ο Υπουργός επανέλαβε ότι το θέμα θα επαναξεταστεί στις 31 – 12 , τονίζοντας η λύση είναι να εμβολιαστούν. Σε οτι αφορά στην παιδιατρική υπογράμμισε ότι η κλινική ενισχύεται με νέες προκηρύξεις και οι ανάγκες θα καλυφούν με μετακινησεις γιατρών και μπλοκάκια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος