Πτολεμαΐδα: Στη Θεσσαλονίκη για χειρουργική επέμβαση ο οδηγός της μοιραίας μηχανής

Ένα τραύμα στο πρόσωπο ταλαιπωρεί τον 17χρονο, οδηγό της μοιραίας μηχανής, στο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα της  περασμένης εβδομάδας, γι’ αυτό και χθες το μεσημέρι, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το  τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ του προηγούμενου Σάββατο στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας- Ασβεστόπετρας, στο ύψος του στρατοπέδου «Φούφα», όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο ανήλικοι, παρέκκλινε της πορείας της, και κατέληξε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο συνεπιβάτης και σοβαρά ο οδηγός.

 Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο 17χρονος φέρει τραύμα στην κάτω γνάθο γι’ αυτό και αποφασίστηκε η διακομιδή του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ώστε να επουλωθεί.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ασβεστόπετρας Βαγγέλης Γώσης, αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του σε μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, πως, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα αγωνιστεί για τη βελτίωση των συνθηκών του οδικού δικτύου, αλλά και για τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας των διερχόμενων οδηγών από την επίμαχη οδό, που απειλούνται και  από τους αδέσποτους σκύλους αλλά  και τους αγριόχοιρους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου     

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος