Δύο ανελκυστήρες πρόκειται να προστεθούν στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μετακίνησης των συμμετεχόντων στο Κέντρο Καινοτομίας που συστεγάζεται στο ίδιο οίκημα αλλά και των Ατόμων με αναπηρία.
Σύμφωνα με τον εισηγητή Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων του Δήμου Εορδαίας Νίκο Φουρκιώτη, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 150 χιλιάδες ευρώ συν ΦΠΑ με 100% χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Εορδαίας να αναλαμβάνει την εκπόνηση της σχετικής Μελέτης αλλά και τη διαδικασία της δημοπράτησης.
Η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε την εξουσιοδότηση του Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης όπως και τη συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην Κοινή Επιτροπή παρακολούθησης με δύο εκπροσώπους, τακτικός ο Νίκος Φουρκιώτης και αναπληρωματικός ο Δημήτριος Τσεχελίδης.
Να σημειωθεί ότι αίτημα στον Δήμο Εορδαίας για εγκατάσταση ανελκυστήρα είχε υποβάλλει τα προηγούμενα χρόνια και το 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, πλην όμως, η τεχνική Υπηρεσία έκρινε ότι οι υποδομές, λόγω παλαιότητας, δεν επιτρέπουν μια ανάλογη προσθήκη
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος