Έκλεισε τις πύλες της αργά χθες βράδυ η 23η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαΐδας, με θετικό πρόσημο για τους δέκα εκθέτες, επισημαίνοντας, ωστόσο, την ανάγκη βελτιώσεων στο χώρο, αλλά και διεύρυνσης του αριθμού των συμμετεχόντων σε αυτήν, ενώ, διαφωνούν, με το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε σημεία, εκτός της πόλης.
Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι προσιτές, για όλα τα βαλάντια, τιμές, και η εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών στο χώρο της διοργάνωσης, Λαϊκή Αγορά, ήταν οι παράγοντες εκείνοι, που συνέβαλαν, ώστε, οι τοπικοί εκθέτες, να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την αγοραστική κίνηση.
Ωστόσο, ενοχλημένοι εμφανίστηκαν καταναλωτές, από τη γειτνίαση του κυρίως χώρου της Ανθοκομικής Έκθεσης, με τις καντίνες και τις υπαίθριες ταβέρνες, γιατί, ρυπαίνεται και η γύρω περιοχή.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος