Πτολεμαϊδα: Παραμένουν οι αφετηρίες του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας – Τα λεωφορεία θα διανυκτερεύουν στην πρώην ΑΕΒΑΛ

Δεν τίθεται θέμα μετακίνησης, προς το παρόν τουλάχιστον, των αφετηριών των Αστικών Λεωφορείων από τη Λαϊκή Αγορά στην πρώην ΑΕΒΑΛ. Η λειτουργία τους στον υφιστάμενο χώρο θα συνεχιστεί κανονικά, διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας Θεόδωρος Καζαντζίδης.

Όπως αναφέρει, μετά και την ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για μίσθωση τριών κτηρίων στο χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ, η κίνηση αυτή έγινε γιατί προετοιμάζεται η ένταξη του ΚΤΕΛ σε πρόγραμμα για τη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, υπό τον όρο, του καθορισμού ενός χώρου για τη διανυκτέρευση και συντήρηση του στόλου των οχημάτων, και αυτό τον σκοπό εξυπηρετούσε το αίτημα για την ενοικίαση συγκεκριμένης έκτασης. Τα κτήρια αυτά, που στέγαζαν κάποτε τα γραφεία κίνησης της πρώην Βιομηχανίας Αζωτούχων λιπασμάτων, λόγω παλαιότητας, εάν δεν χρήζουν κατεδάφισης θα πρέπει να γίνουν γενναίες παρεμβάσεις και τη σχετική δαπάνη θα επωμιστεί το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας, με την προοπτική να δοθεί, εκεί, μια νέα αναπτυξιακή διάσταση και «μακάρι να μας ακολουθήσουν κι άλλοι φορείς. Η διαδικασία για την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής απαιτεί αρκετό χρόνο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος