Πτολεμαϊδα: Ανοίγει η νέα κυνηγετική περίοδος με την έκδοση των αδειών

Προετοιμάζονται οι κυνηγοί για τη νέα περίοδο θήρας και ήδη στους κατά τόπους Κυνηγετικούς Συλλόγους ξεκίνησε η διαδικασία της έκδοσης αδειών με τις τιμές να κυμαίνονται στα επίπεδα των προηγούμενων ετών ενώ  για τους  κατόχους  των περυσινών αδειών οι τιμές είναι μειωμένες κατά σαράντα Ευρώ περίπου.

Πτολεμαϊδα: Ανοίγει η νέα κυνηγετική περίοδος με την έκδοση των αδειώνΗ προσέλευση, τρίτη ημέρα από την έναρξη των σχετικών διαδικασιών, στις εγκαταστάσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας ο «Αχιλλεύς», είναι ικανοποιητική με τον Πρόεδρο Βασίλη Κοσμίδη να αναμένει αύξηση των κυνηγετικών αδειών και με την προσδοκία ότι το επτάμηνο που επιτρέπεται η θήρα να κυλήσει ομαλά.

Την ίδια στιγμή παρατηρείται εντυπωσιακή αύξηση του πληθυσμού των θηραμάτων, που αποδίδεται ενδεχομένως στην απαγόρευση του Κυνηγιού, κατά την περυσινή χρονιά, λόγω και των καιρικών συνθηκών, με μοναδική εξαίρεση την ορεινή πέρδικα, ζητώντας προς τούτο  ο Σύλλογος την έγκριση από το Δασαρχείο Κοζάνης, για τη διενέργεια έρευνας ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα και να αντιμετωπιστεί. Στις 20 Αυγούστου θα ακουστούν οι πρώτες τουφεκιές και θα σιγήσουν στις 28 Φεβρουαρίου του 2022

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος