Πτολεμαΐδα: Tρεις φίλοι εκθέτουν τα έργα τους – Τα έσοδα θα δοθούν στα παιδιά  ΑΜΕΑ

Αλληλεγγύη και δύναμη στα παιδιά ΑΜΕΑ και στους γονείς τους προσφέρουν  συμπολίτες μας οι οποίοι φιλοτέχνησαν  περισσότερα από εβδομήντα ξύλινες, κατά βάση, κατασκευές, τις οποίες θα εκθέσουν στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Κέντρου Φροντίδας Παιδιού Πτολεμαΐδας.

Οι τρεις  φίλοι αξιοποίησαν την περίοδο της παρατεταμένης καραντίνας και με υλικά που συνέλεξαν από διάφορες «πηγές», τα έδωσαν σχήμα και χρώμα, δημιουργώντας διακοσμητικά αντικείμενα και διάφορα χρηστικά είδη, ενώ, τοπικοί επιχειρηματίες, επιβραβεύοντας την πράξη τους, συνέδραμαν με τη διάθεση χρηματικού ποσού στο Κέντρο.

Όπως αναφέρει ο Ανδρόνικος Κεπαζάκης, ένας από τους τρεις συντελεστές του εγχειρήματος αυτού, σχεδιάζεται η ανάληψη και άλλων πρωτοβουλιών μελλοντικά, ενώ, ο ίδιος προτίθεται να μεταβαίνει στο Κέντρο φροντίδας παιδιού, για δύο- τρεις φορείς την εβδομάδα, και να  απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά με εικαστικές δραστηριότητες.

Η έκθεση που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, ξεκινά την Παρασκευής, 10/9/2021, θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, και θα κλείσει αργά το απόγευμα της Κυριακής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος