Υπό κατάληψη για τρίτη ημέρα τελεί το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Πτολεμαΐδας, με τους συμμετέχοντες μαθητές, να διεκδικούν το πάγιο αίτημα της κατασκευής νέου διδακτηρίου και βελτίωση των συνθηκών καθαριότητας στο Σχολείο, το οποίο φροντίζουν μόνο δύο καθαρίστριες.
Το κτιριακό συνεχίζει να αποτελεί το μεγάλο « αγκάθι» και παρά τις διαμαρτυρίες από πλευράς μαθητών και γονέων για την εξεύρεση άμεσης λύσης, αυτή παραμένει ζητούμενο, ενώ, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, τμήματα μαθητών στεγάζονται στη λυόμενη κατασκευή, εντός του προαύλιου χώρου του Σχολείου.
Όπως μας ενημέρωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Θεοδώρα Σπυροπούλου σήμερα πρόκειται να συζητήσει με τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους μαθητές, το θέμα των καταλήψεων και να ζητήσει τη λήξη τους, ώστε το 2ο ΕΠΑΛ να λειτουργήσει κανονικά.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος