“Οιδίπους Τύραννος» από τη Μικρή Αυλαία

Το έργο του Σοφοκλή «Οιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία και διασκευή της Γενοβέφας Βουνοτρυπίδου, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Μικρή Αυλαία. 

Πρόκειται για μια σύγχρονη προσέγγιση του αριστουργήματος της αρχαίας τραγωδίας, που συνδυάζει τον σεβασμό στην κλασική γραφή με μια νέα, δυναμική θεατρική ματιά. Παραστάσεις θα δοθούν:

-Στα Γρεβενά, σήμερα Τετάρτη 10 Σεπτέμβριου, στις 19:30, στο Υπαίθριο θέατρο Καστράκι, στο άλσος Θεοδωρίδη. Η παράσταση θα δοθεί με την υποστήριξη του Δήμου Γρεβενών και του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών ΠΕ Γρεβενών.  Η Γενική είσοδος είναι 10,00€ και προπώληση -στο Βιβλιοπωλείο Ασυναγώνιστων- 8,00€.

-Στην Πτολεμαΐδα, από την Πέμπτη 11 έως το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 , στο Πάρκο εκτάκτων αναγκών, με γενική είσοδο 8,00€.

-Στα Σέρβια, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, Ανοιχτό θέατρο Σερβίων. Η παράσταση θα δοθεί με την υποστήριξη του Δήμου Σερβίων  και η γενική είσοδος είναι 10,00€  και με προπώληση 8,00€ στο Ζαχαροπλαστείο Τιάκος και νέο περίπτερο  Αντωνόπουλος.

-Στην Κοζάνη, στις 12 Οκτωβρίου στις 20:30, στην Αίθουσα Τέχνης.

 Η γενική είσοδος είναι 10,00€  και με προπώληση 8,00€.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος