Κοζάνη: Υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης ο Σταύρος  Καμπουρίδης – Ανακοίνωση της υποψηφιότητας την ερχόμενη Τρίτη

Την  κάθοδο του ως υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε με συνέντευξη του στην ΕΡΤ  Κοζάνης, ο  επιχειρηματίας και πρώην Περιφερειακός  Σύμβουλος, Σταύρος  Καμπουρίδης.

Κοζάνη: Υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης ο Σταύρος  Καμπουρίδης – Ανακοίνωση της υποψηφιότητας την ερχόμενη ΤρίτηΟ κ. Καμπουρίδης  θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του, την Τρίτη  11 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο κτήμα «Κουτούκι» στην Κοζάνη -ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της πόλης  από τον τουρκικό ζυγό- κάτι που όπως υπογράμμισε, αποκτά και συμβολικό χαρακτήρα, με την αναγκαιότητα που υπάρχει «να απελευθερωθεί η Κοζάνη σήμερα από την μιζέρια που κυριαρχεί».

Ο δημοτικός συνδυασμός του κ. Καμπουρίδη θα έχει το όνομα «Εδώ Κοζάνη» και στη  συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, αναφέρθηκε επίσης ότι «έχει ετοιμασθεί ήδη ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για το Δήμο Κοζάνης και έχει προχωρήσει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου, στο 90% για τον κεντρικό συνδυασμό και στο 50% για τα τοπικά συμβούλια».

Στη συνέντευξη του, ο κ. Καμπουρίδης έκανε ακόμη λόγο, για εκτεταμένο διάλογο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς στο Δήμο Κοζάνης, ενώ  επεσήμανε ότι «δεν έχει καμία κομματική σημαία ο συνδυασμός» και η βούληση όλων είναι  «να ξεφύγει ο Δήμος Κοζάνης από τη στασιμότητα στην οποία βρίσκεται και να έρθει η επιθυμητή αλλαγή που ζητά η τοπική κοινωνία».

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος