Κοζάνη: Τριήμερο αιμοδοσίας στην Πανεπιστημιούπολη στα Κοίλα

Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, στην Πανεπιστημιούπολη στα Κοίλα Κοζάνης, διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», με την συμβολή των τμημάτων αιμοδοσίας των Νοσοκομείων του Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Γρεβενών. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5, την Τετάρτη, 6 και την Πέμπτη, 7 Μαΐου, από τις 09:30 έως τις 13:30, στην αίθουσα απέναντι από την κεντρική είσοδο της Πανεπιστημιούπολης.

Παράλληλα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», κόμβος-συνεργάτης του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), θα λαμβάνει δείγμα σάλιου από όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως δωρητές μυελού των οστών.

Τη δράση στηρίζουν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και η Ολιστική Μέριμνα, σε συνεργασία με την Επιστημονική Φοιτητική Ομάδα Κοζαϊν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος