Κοζάνη: Συνάντηση Κ. Βέττα με συμβασιούχους και εργαζομένους σε αναστολή

Με εργαζόμενους που έχουν Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στους τομείς φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας, όπως και με υγειονομικούς και διοικητικούς υπαλλήλους που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής από την 1η Σεπτεμβρίου, λόγω μη εμβολιασμού, συναντήθηκε η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Καλλιόπη Βέττα, κατά την επίσκεψή της στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Για τον προβληματισμό των συμβασιούχων ότι επίκειται απομάκρυνσή τους από το ΕΣΥ και αντικατάστασή τους από εργολάβους, η  κ. Βέττα ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη ένα σχέδιο περικοπών και ιδιωτικοποιήσεων στον τομέα του ΕΣΥ, και υποστήριξε ότι η παρακαταθήκη των κυβερνητικών πρωτοβουλιών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ , που αντικατέστησε τους εργολάβους με συμβασιούχους, σε μια διαδικασία με την επίβλεψη του ΑΣΕΠ, είναι ισχυρή.

Για το θέμα των αναστολών η κα Βέτα είπε ότι στη δεδομένη στιγμή, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για επιστροφή των στελεχών στις δομές υγείας, με αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας και καθημερινό έλεγχο, για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, αποτελεί μια προωθητική λύση που διασφαλίζει τη δημόσια υγεία και παράλληλα σέβεται το ιερό δικαίωμα στην εργασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος