Κοζάνη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών (νεότερη ενημέρωση)

Εργατικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου ηλικίας περίπου 45 ετών κατοίκου Νεαπόλεως Κοζάνης, σημειώθηκε το μεσημέρι στο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών ΜΑΒΙΖ στην Νεάπολη Βοίου Κοζάνης.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην οποία σήμανε συγαγερμός, ήταν άμεση που έσπευσε επι τόπου με 4 οχήματα και 13 πυροσβέστες, ενω ανάλογη μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε απο το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε, την ώρα που ο εργαζόμενος άνδρας πραγματοποιούσε εργαζόταν σε μηχάνημα παραγωγής ζωοτροφών και βρέθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σφηνωμένος εντός του μηχανήματος με το ένα χέρι και το ένα πόδι.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Νασιάδης, χάριν της άμεσης αντίδρασης ενός συναδέλφου του 45χρονου που είδε τι συνέβη αποσοβήθηκαν τα χειρότερα καθώς ενστικτωδώς σταμάτησε την λειτουργία του μηχανήματος.

Κοζάνη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών (νεότερη ενημέρωση)

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού του 45χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κοζάνης που είχε τεθεί σε επιφυλακή με όλο το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό και αυτή την ώρα ο 45χρονος βρίσκεται στο χειρουργείο.

Η κατάσταση του 45χρονου κρίνεται σοβαρή και κρίσιμη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος