Κοζάνη: Προσωρινά κλειστή η πισίνα του Λιάπειου Αθλητικού Κέντρου για το κοινό

Προσωρινά κλειστή για το κοινό θα είναι η πισίνα του Λιάπειου Αθλητικού Κέντρου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης ναυαγοσώστη.

Όπως κάνει γνωστό Δήμος Κοζάνης, προχωρά σε  σύμβαση ναυαγοσωστικής κάλυψης 12μήνης διάρκειας, η οποία υλοποιείται για πρώτη φορά, λύνοντας οριστικά το χρόνιο πρόβλημα της μη εύρυθμης παροχής της αναγκαίας αυτής υπηρεσίας, απαραίτητη για την ασφάλεια των χρηστών του κολυμβητηρίου. 

Έτσι, έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες, η πισίνα του Λιάπειου Κολυμβητηρίου για το κοινό θα είναι κλειστή, όχι όμως και για το αθλητικό σωματείο που χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις, το οποίο θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις του.

Το προσωπικό του Δήμου Κοζάνης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κάνει ότι είναι δυνατό, για την άμεση και γρήγορη ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος