«ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ» στο Δήμο Κοζάνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Π. Αλειφέρη

Ο ρεαλισμός και η διάθεση για αλλαγή μα πάνω από όλα η αλλαγή στον κόσμο προσδιορίζει τις αρχές που θέτει ο συνδυασμός «ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ» με επικεφαλής τον Περικλή Αλειφέρη ως υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης.

«ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ» στο Δήμο Κοζάνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Π. ΑλειφέρηΌπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Αλειφέρης η νέα προσπάθεια που προσδιορίζεται από νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι για το ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ θέλει τον δήμο Κοζάνης να μετατρέπεται σε έναν σύγχρονο δήμο με παροχές υψηλού επιπέδου στους πολίτες, έναν ασφαλή και όμορφο δήμο για τις οικογένειες και τα παιδιά τους καθώς και την εκμετάλλευση ότι καλύτερου ώστε να δημιουργηθεί υπεραξία και πλούτος που θα δώσει και θέσεις εργασίας.

Η προσπάθεια στηρίζεται για αυτό στους πυλώνες της ανάπτυξης και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών με προτάσεις που έχουν κατατεθεί ήδη στην διακήρυξη του συνδυασμού.

Ερωτηθείς για το πλήθος των συνδυασμών για συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές, ο κ. Αλειφέρης υπογράμμισε πως η συμμετοχή δεν είναι ποτέ κακή, πολλές φορές είναι ζητούμενο για ένα Δήμο, ωστόσο το θέμα είναι αν εκείνοι που συμμετέχουν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των προβλημάτων. Χαρακτήρισε τον νέο εκλογικό νόμο στοίχημα που θα πρέπει να δοκιμαστεί για το πως λειτουργεί αλλά σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή πολλών συνδυασμών δεν είναι κάτι κακό.

Όσον αφορά την δημιουργία του συνδυασμού σημείωσε πως οι συμμετέχοντες δεν μπήκαν σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία, μπήκαν για να τα κάνουν όλα αλλιώς κάνοντας προσκλητήριο σε ανθρώπους της περιοχής προκειμένου να δημιουργηθεί μια στιβαρή ομάδα, μια dream team, για να μπορέσει αφενός να υλοποιηθεί ένα νέο αφήγημα για την περιοχή, αφετέρου να μπορέσει να αντιμετωπιστεί ο εφιάλτης που εξελίσσεται που ακούει στο όνομα αποβιομηχάνιση.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη: Κώστας Δαβάνης, Αντώνης Μαυρίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος